Gemist: op zoek naar hints in eerste aflevering Wie Is De Mol?

Veronica Superguide logo
Gemist: op zoek naar hints in eerste aflevering Wie Is De Mol?

Gemist: op zoek naar hints in eerste aflevering Wie Is De Mol?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het zal je niet ontgaan zijn: gisteravond is het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? begonnen. Op social media werd de uitzending zoals altijd onder een vergrootglas gelegd op zoek naar hints!

Molloten

Het populaire Wie Is De Mol? is een van de interactiefste programma’s van de Nederlandse televisie. Voor, tijdens en na de uitzending delen talloze ‘molloten’ mogelijke hints over de identiteit van de saboteur via social media. Het YouTube-kanaal WIDM Hints zet sinds vorig seizoen na iedere uitzending de meest spraakmakende aanwijzingen op een rijtje. Zag Imanuelle de eerste keer écht de envelop over het hoofd? Waarom keek Sanne niet gespannen bij de executie? En is het feit dat Portland bekend staat als de ‘City of Roses’ een verwijzing naar kandidate Roos Schlikkers?

Subtiel

Buitenstaanders zullen wel even met hun wenkbrauwen fronzen bij deze hints, maar fans van het programma weten dat de makers erg subtiel te werk moeten gaan. In het vijfde seizoen hadden de ‘molloten’ door een iets te voor de hand liggende aanwijzing al na twee afleveringen door dat Klaas van Kruistum de saboteur was.

Lees verder