Gemist: Ontvoerd draait uit op Spoorloos-aflevering

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Ontvoerd draait uit op Spoorloos-aflevering

Gemist: Ontvoerd draait uit op Spoorloos-aflevering

|
|

Laatste update:

Meestal zijn ouders in het programma Ontvoerd niet bepaald blij als er opeens een ex voor hun neus staat die een kind terug wil. In de uitzending van gisteravond liep dat heel anders en werd de vader in kwestie zelfs met open armen ontvangen.

WEERZIEN

Twaalf jaar geleden nam de ex-vrouw van John hun zoon Jonathan van 1,5 jaar mee op vakantie naar Cuba, waar zij oorspronkelijk vandaan kwam. Maar wanneer zijn ex hem vervolgens via de telefoon mededeelt dat ze in Cuba blijven, stort Jonathans wereld in. Sindsdien heeft John zijn zoon ook niet meer gezien. Gisteravond was het dan eindelijk weer zover. Kijk hier naar het fragment.

DOLENTHOUSIASTE EX

Na de hereniging met zijn zoon, gaat John naar zijn ex-vrouw om te bespreken of Jonathan naar Nederland kan komen voor een vakantie. Wanneer ze hem ziet, reageert ze heel anders dan je zou verwachten. Kijk hier naar het fragment.

ONTVOERD MEETS SPOORLOOS

Dat ging makkelijk, missie geslaagd. Jonathan mag zijn vader in Nederland bezoeken. Kijkers van het programma van John van den Heuvel blijven verbouwereerd achter. Waarom is John zijn zoon niet eerder gaan opzoeken?

Lees verder