Gemist: OG3NE naar finale Eurovisie Songfestival

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: OG3NE naar finale Eurovisie Songfestival

Gemist: OG3NE naar finale Eurovisie Songfestival

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De drie zusjes van OG3NE plaatsten zich gisteren voor de finale van het Songfestival. Gemist? Wij zetten nog even de highlights op een rij.

OG3NE

Te beginnen natuurlijk bij OG3NE. De meidengroep zong de sterren van de hemel. Presentator Jan Smit wist het na de eerste noten zeker: een finaleplek was ‘in the pocket!’ Ook Bulgarije, Wit-Rusland, Kroatië, Hongarije, Denemarken, Israël, Roemenië, Noorwegen en Oostenrijk sleepten een finaleplek in de wacht. Kijk het optreden van de zusjes Vol hieronder terug.

Familyplanning

Opvallend momentje aan het einde van de avond: zangeres Jana Burceska, die meedeed voor Macedonië, werd geïnterviewd over haar kersverse zwangerschap, toen plots haar vriend voor haar op de knieën ging! De teleurstelling dat Jana de finale niet gehaald heeft, is nu vast een stuk minder groot. 

Jodelrap

Het meest noemenswaardige duo dat de finale wist te halen was ongetwijfeld Roemenië. Ilinca en Alex Florea combineerden namelijk jodel met rap. Hoe dat klinkt? Check het optreden hieronder.

Popera

Als je het dan toch hebt over combineren van muziekstijlen: Jacques Houde uit Kroatië wisselde als een soort in leren jack gehesen Pavarotti vakkundig pop af met opera. 

Wil je alles terugkijken? Dat kan hierboven.

Lees verder