Gemist: Nick en Simon gaan helemaal stuk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Nick en Simon gaan helemaal stuk

Gemist: Nick en Simon gaan helemaal stuk

|
|

Laatste update:

Nick en Simon delen naast een carrière blijkbaar ook een gevoel voor humor. Van sidekick Martijn Koning bij RTL Late Night kwamen ze niet meer bij.

De eikeltjespyjama van Jesse Klaver

Het is niet precies duidelijk waarom Nick en Simon in een oncontroleerbare lachkick belanden. Is het de eikeltjespyjama van Jesse Klaver, of de manier waarop cabaretier Martijn Koning erover vertelt? "Een goede politicus draagt geen eikel, een goede politicus ís een eikel", begon de komiek gisteravond aan zijn miniroast van de GroenLinks-voorman.

Maar nee, het lijkt toch echt het daaropvolgende segment van Ferry Fast Ferry (Mingelen) te zijn dat het Volendamse zangduo definitief kraakt. Martijn Koning kan daarna doen wat hij wil om verder te vertellen over Jesse Klaver en oorlogsslachtoffers, maar Nick en Simon stelen de show met hun aanstekelijke lach, waar ook buurvrouw Tooske Ragas niet immuun voor is.

Martijn Koning valt in voor Marieke Elsinga

Martijn Koning valt deze maand bij RTL Late Night in voor vaste sidekick Marieke Elsinga. Hij gaf eerder al aan het een eer te vinden: "Ik heb heel veel tips van haar gekregen maar ik ga er vooral mijn eigen draai aan geven. Op een grappige manier met een kwinkslag." In juli is Marieke weer terug als Late Night wordt omgedoopt tot RTL Summer Night. Presentator Humberto Tan maakt dan plaats voor Beau van Erven Dorens. De talkshow begint dan een uur vroeger.

Lees verder