Gemist: Mr. Frank Visser maakt einde aan 'oeverloos gezeur'

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Mr. Frank Visser maakt einde aan 'oeverloos gezeur'

Gemist: Mr. Frank Visser maakt einde aan 'oeverloos gezeur'

|
|

Laatste update:

Mr. Frank Visser is duidelijk een man van het type 'niet lullen, maar poetsen'. Om er in de aflevering van gisteren achter te komen hoe groot een perceel was, pakte hij er dan ook zonder te morren een meetlint bij.

Zandzakken

Beide partijen beweerden natuurlijk weer vanalles en dan is er maar een oplossing: de feiten op een rij zetten. De uitzending van gisteren, door ruim een miljoen mensen bekeken, ging over Henk en zijn vrouw die in Voorthuizen een chalet hebben, grenzend aan een vijver. Hun tuin lijkt echter langzaam weg te zakken in het water, waardoor het echtpaar met zandzakken in de weer is: "We zitten hier toch niet in de watersnood?"

Klagen is een hobby

Zo is het, Henk. Maar daar denken de beheerders van het recreatiepark heel anders over. Zij vinden dat de bewoners zelf verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van hun kavel. Hun mening? ”Als mensen gepensioneerd raken, krijgen ze een hobby. Wij noemen dat klagen.” Die uitspraak is niet de enige lachwekkende in de uitzending, die zoals altijd weer boordevol clichés zit.

Uitspraak

Gelukkig voor Henk Oost en zijn vrouw beslist Visser uiteindelijk in hun voordeel. Een uitspraak waar ook de andere bewoners van het recreatiepark baat bij hebben. "Ik vind het alleen jammer dat het op deze manier moet", aldus mevrouw Oost. Ach, wij zitten er niet zo mee, het levert namelijk wel het nodige vermaak op de maandagavond op. 

Lees verder