Gemist: ‘Meeslepend’ optreden van Roy Donders met Bratwurstenhit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: ‘Meeslepend’ optreden van Roy Donders met Bratwurstenhit

Gemist: ‘Meeslepend’ optreden van Roy Donders met Bratwurstenhit

|
|

Laatste update:

Roy Donders mag optreden in het Duitse Winterberg, maar eerder sloeg Roy’s Duitse hit niet echt aan. Hoe zal het Duitse publiek nu op de ambassadeur van de harde krullen reageren?

In het nieuwe seizoen van Roy Donders: Stylist van het Zuiden heeft Roy Donders naast het oppikken van zijn carrière in de mode en zijn relatie met Marvin een grote, nieuwe droom: hij wil doorbreken als schlagerzanger in Duitsland. Maar tot nu toe moesten onze Duitse buren nog niets van hem hebben.

Duitse Bratwurstenmuziek of Hollandse tralala?

Maar hij geeft niet op. De Gebroeders Ko (je kent ze wel vanhet nummer Ik heb een toeter op m’n waterscooter) hielpen hem met een echte Bratwurstenhit te schrijven en hij mag weer optreden in het Duitse Winterberg! Aangekomen in Duitsland staat er een hele bus vol Nederlandse fans te wachten. Daar gaat z’n Duitse carrière, want het publiek wil alleen maar ‘Hollandse tralala’. Toch gaat hij z’n Duitse nummertje doen.

Meeslepend optreden

En met succes! “Toch wel erg meeslepend, dat merkte je echt. Iedereen vloog van z’n stoel af en ging dansen. Dus het is echt een goed nummer,” aldus Roy na z'n supertolle optreden.

Betekent dit eindelijk Roy Donders’ doorbraak als schlagerzanger in Duitsland? Je ziet het in Roy Donders: Stylist van het Zuiden elke vrijdagavond om 21:30 bij SBS6.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in! 

Lees verder