Gemist: Meeblèren met Mariah is All We Want For Christmas

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Meeblèren met Mariah is All We Want For Christmas

Gemist: Meeblèren met Mariah is All We Want For Christmas

|
|

Laatste update:

Staat de kerstmuziek bij jou thuis ook al weken aan? Dan heb je Mariah Careys All I Want For Christmas ongetwijfeld - alweer - grijsgedraaid. Je bent niet de enige, want bij James Cordens Carpool Karaoke staat 'ie ook op repeat.

All I Want For Christmas Is You

Niet alleen Mariah zelf, ook Adele, Lady Gaga, The Red Hot Chilli Peppers, Selena Gomez, Chris Martin, Demi Lovato, Gwen Stefani en Elton John zongen het nummer op de passagiersstoel bij James. Net als jij en ik wisten ze de tekst van het nummer woord voor woord op te lepelen.

Kerstoutfit

Er kan er echter maar één de beste zijn en dat is natuurlijk Mariah zelf. Alsof ze het nummer gisteren pas op nam, stapte ze bij James in de auto. Hij in een kersttrui, zij in een outfit met een decolleté waar je u tegen zegt. Een feestelijke outfit hoort er nu eenmaal bij tijdens de kerstdagen.

Merry Christmas

All I Want For Christmas stamt uit 1994 en is zonder twijfel het populairste nummer van Mariahs kerstalbum Merry Christmas. Het is tevens een van de populairste, 'nieuwere' kersthits ooit en mag zich inmiddels misschien wel een klassieker noemen. Het lied behaalde hoge noteringen in verschillende internationale hitlijsten. In Nederland is het sinds 2006 nog elk jaar te vinden in de Top 2000.

Lees verder