Gemist: Matt Damon trolt Jimmy Kimmel na Emmy-verlies

Door Redactie
Gemist: Matt Damon trolt Jimmy Kimmel na Emmy-verlies

Jimmy Kimmel presenteerde gisteravond niet alleen de 68e Emmy Awards, hij was zelf ook genomineerd met zijn talkshow Jimmy Kimmel Live. Helaas voor hem ging de Emmy voor Beste talkshow naar Last Week Tonight with John Oliver. En daar kon zijn eeuwige 'vijand' Matt Damon smakelijk om lachen. Bekijk het fragment hierboven!

Koude Oorlog

De grap is een 'running gag' die tien jaar geleden. Aan het einde van de show bedankt Jimmy Kimmel zijn gasten altijd. Toen de presentator op een keer wat minder bekende gasten over de vloer kreeg, voegde hij daaraan toe: "Onze excuses aan Matt Damon, we hadden geen tijd meer.''

Gijzeling

De producer van de show vond het een leuke grap en Kimmel herhaalde die sindsdien heel wat keren. Tegenwoordig krijgen kijkers soms beelden te zien van een boze Matt Damon in de greenroom. Damon nam meerdere keren wraak. Zo gijzelde hij Kimmel in 2013, kaapte zijn show en veranderde de naam van Jimmy Kimmel Live! Voor een keer naar Jimmy Kimmel Sucks!, schrijft AD.

In therapie

Tot op de dag vandaag halen de twee voortdurend grappen met elkaar uit. Het koppel ging zelfs zogenaamd in relatietherapie, maar dat lijkt niet te werken bleek gisteravond. Bekijk hier de eeuwige strijd tussen Matt Damon en Jimmy Kimmel terug.