Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Chateau Meiland

Gemist: Martiens reuze eierdop in Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een nieuwe aflevering van Chateau Meiland was gisteren op tv en kijkers smullen nog steeds enorm van Martien Meiland zijn grappige uitspraken. Zo gaat twitter stuk om een scène waarin de realityster met een vaas zit te slepen. Wanneer Caroline vraagt wat hij daar heeft, zegt hij dat het een enorme eierdop is.

Dramaqueen

Ja, het lijkt in ieder geval wel op een eierdop, maar het is toch echt een vaas! Wanneer Martien lichtjes geraakt wordt door de vaas roept hij al verontwaardigd: “AUW, duw niet!” De kijkers op twitter smulden: "En de Oscar voor beste drama act gaat naar..." 

Goodbye Caroline 

Goede vriendin Caroline zou na een ruzie het kasteel hebben verlaten, maar inmiddels is ze weer naar Frankrijk gereisd om het seizoen af te maken. Daarna gaat ze terug naar Nederland en zullen we haar niet meer zien in het programma.  

Martien Meiland

Wie vooral de kijkers naar het programma trekt, is zonder twijfel kasteeleigenaar Martien. “Wijnen, wijnen, wijnen” is zelfs een meme geworden. Bekijk hier al Martien zijn wijsheden. Chateau Meiland is niet het enige programma waarin hij de show steelt. Ook in Ranking The Stars gaan mensen helemaal stuk om zijn uitspraken. 

Lees verder