Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland

Gemist: Martien Meiland zit op een schaap in Cash or Trash

|
|

Laatste update:

De tweede aflevering van Cash or Trash liet opnieuw Martien Meiland zien als een onwennige presentator. Zo noemde hij deelnemer Roland constant Ronald, want we weten inmiddels dat hij een ramp is met namen onthouden. Nog een awkward moment kwam toen de kasteelheer moest gaan zitten op een schaap!

Schaapstoel

Jawel, Martien Meiland op een schaap. Niemand vroeg erom maar je kan het toch terugkijken op SBS 6. Gelukkig is het geen echt schaap maar een schaapstoel. Een wat? Een schaapstoel! Dat is een stoel in de vorm van een schaap. Uhm, kijk het fragment maar dan snap je het wel.

Martien Meiland decoratie

Overigens houdt Martien wel van wat dierendecoratie in zijn kasteel. De officiële Martien Meiland webshop verkoopt bijvoorbeeld een stenen zeepaard voor je boudoir. Bekijk hier nog veel meer koopjes waarmee Martien jouw rijtjeshuis in een chateau verandert.

Ondanks de schaapstoel zakte Cash or Trash flink in de kijkcijfers. Kan Martien Meiland het tij keren en een Televizier-Ring waardige presentator worden? Superguide houdt je op de hoogte!

Cash or Trash wordt iedere woensdagavond om 21.30 uur op SBS 6 uitgezonden. Tevens zijn er een Chateau Meiland kerstafleveringen aangekondigd.

Lees verder