Gemist: Manuel Venderbos met de billen bloot bij Boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Manuel Venderbos met de billen bloot bij Boulevard

Gemist: Manuel Venderbos met de billen bloot bij Boulevard

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ludiek momentje in RTL Boulevard gisteren. Galileo’s Manuel Venderbos kwam plots op de hoek kijken. Naakt, met enkel een enorme sportsok om zijn geslachtsdeel te bedekken.

Viral video

Luuk Ikink had zojuist een viral video getoond van collega’s die elkaar bij wijze van experiment naakt zagen. Hierop werd nog grappend gereageerd: “nou jongens, meteen om half acht?” Na het filmpje bleek echter dat Manuel al klaar was voor het experiment. Luuk werd een beetje van zijn stuk gebracht en Beau prees de presentator voor zijn moed.

Goede billen

Natuurlijk waren er ook vrouwen aanwezig in de studio en die keken op een iets andere manier naar het optreden van Manuel. “Je hebt wel goede billen”, merkte Anouk Smulders op. Allemaal leuk en aardig, maar Venderbos kwam natuurlijk langs voor de wetenschap. 

Galileo

Manuel legde uit dat uit onderzoek is gebleken dat collega’s beter presteren wanneer ze elkaar naakt hebben gezien, omdat je niets voor elkaar te verbergen hebt en eerlijk tegen elkaar bent. “Ik zoek stoere collega’s die deze uitdaging aan willen gaan en willen kijken of dit daadwerkelijk klopt.” Na afloop van de uitzending van Boulevard, zagen we dat Beau en Anouk zich al opgegeven hadden als vrijwilligers. Maar waar blijft Luuk?

Lees verder