Gemist: Mannen gooien alle remmen los in Temptation Island

Veronica Superguide logo
Gemist: Mannen gooien alle remmen los in Temptation Island

Gemist: Mannen gooien alle remmen los in Temptation Island

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het gaat er in de huidige editie van Temptation Island elke week heftiger aan toe, maar in de aflevering van gisteravond barstte het pas echt los.

Sukkels

"Wij zijn de sukkels", hitsten de mannen elkaar op toen ze tijdens het kampvuur beelden van hun meisjes te zien krijgen. Merijn barstte in tranen uit toen hij zag dat Lisa niet alleen met Jolien zoende, maar vooral omdat ze uit het zicht van de camera's dingen deed die het daglicht niet kunnen verdragen. Tussen Jefferson en Lize lijkt het allang klaar en hij had alleen nog een zetje nodig om dan eindelijk vieze dingen met Natasja te gaan doen. Ook Herbert zocht naar een excuus om de lakens te delen met Saartje en vond dit in het feit dat Jolien met Lisa én Lize zoende. En Niels? Die heeft besloten zijn leven te beteren en zijn relatie met Rosanna nog een kans te geven.

Alle remmen los

Eenmaal terug in het kamp was, met uitzondering van Niels, het hek van de dam. Merijn stortte zich op Pommeline en beiden staken - heel classy - hun middelvinger op naar de camera's als boodschap aan Lisa. Jefferson en Natasja waren ook in het zwembad te vinden en Herbert liet Saartje alvast alle hoeken van het, eh, resort zien. Weliswaar met kleren aan. Die gingen echter al snel uit in de slaapkamer, waar hij eerder had verkondigd dat hij 'vanavond ging neuken'. 

Volgende week

Nu de mannen all out zijn gegaan, is het slechts een kwestie van wachten totdat de vrouwen écht wraak gaan nemen. We gaan het ongetwijfeld zien (en horen) in de aflevering van volgende week.

Lees verder