Gemist: Lubach neemt outfit Rutte op de hak

Veronica Superguide logo
Gemist: Lubach neemt outfit Rutte op de hak

Gemist: Lubach neemt outfit Rutte op de hak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond werd Mark Rutte op de korrel genomen door Arjen Lubach. Die kwam er namelijk achter dat er iets opvallends aan de hand was met de kledingkeuze van de premier!

Shoppen

Het was de redactie van Zondag met Lubach opgevallen dat Mark Rutte iedere verkiezingscampagne exact dezelfde outfit draagt: een licht overhemd, een grijze hoodie en een blauwe gewatteerde jas. Het satirische programma bewees dat de premier deze combinatie al vier opeenvolgende jaren draagt. Genoeg reden voor Arjen Lubach om eens te onderzoeken waar Rutte precies gaat shoppen voor zijn outfits!

Winnaar

Zondag met Lubach wist 988.000 kijkers aan zich te binden. Goed voor een vijfde plek in de lijst van best bekeken programma’s van gisteravond. De grote winnaar was echter de Postcodeloterij Miljoenen Jacht met maar liefst 2.232.000 kijkers. Het was sowieso een mooie avond voor RTL, want ook de comedyserie Soof: Een Nieuw Begin gooide ook hoge ogen met 1.202.000 kijkers. Onderin de Top 10 vinden we onder meer De Reünie (982.000 kijkers), TV Monument: Astrid Joosten (783.000 kijkers) en Als Je Alles Hebt Gehad (770.000 kijkers).

De complete aflevering van Zondag met Lubach is terug te zien via NPO.nl.

Lees verder