Gemist: Lang Leve de Liefde-Cedric gooit al zijn versiertrucs in de strijd

Door Alie Sierkstra
Lang Leve de Liefde LLDL Cedric Sanne
© SBS

We genieten met volle teugen van alle ongemakkelijke koppels in Lang Leve de Liefde! Ook gisteren liepen de gemoederen onder de kijkers weer hoog op. Niet iedereen bleek fan van de versiertrucs van Cedric!

Lang Leve de Liefde-Cedric en Sanne

Lang Leve de Liefde (LLDL) is een liefdesexperiment waarin singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen door minimaal 24 uur of maximaal vijf dagen met elkaar door te brengen. Gisteren was het de beurt aan Cedric en Sanne. Cedric haalde zijn beste versiertrucs van stal… Maar Twitter moest er niets van hebben! 

Ongemakkelijke dates in Lang Leve de Liefde

Hoe ongemakkelijk het (voor de kijker...) soms was tussen Cedric en Sanne, het was lang niet de ergste date uit de geschiedenis van Lang Leve de Liefde! We noemen de ‘date’ tussen Jolanda en Martin, die eerder uitliep op een complete catastrofe. Ook noemenswaardig: de knallende ruzie tussen Johan en Anne! Zelfs BN’ers hebben het lastig in het datingprogramma… Zo lukte het zowel Camping Life-presentator Sander Janson als stylist Roy Donders niet om de ware te vinden.

Lang Leve de Liefde zie je elke werkdag om 18:00 uur op SBS6.