Gemist: Lil' Kleine wil zich 'best wel beter opstellen'

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Lil' Kleine wil zich 'best wel beter opstellen'

Gemist: Lil' Kleine wil zich 'best wel beter opstellen'

|
|

Laatste update:

In RTL Late Night kwam Linda Hakeboom in het kader van haar nieuwe documentaireserie Linda's Mannen langs met een van hen: Lil' Kleine. De rapper vertelde open en eerlijk over zichzelf en zijn imago, maar dat werd hem op Twitter niet in dank afgenomen.

Schelden

Het is niet de eerste keer dat Lil' Kleine bij Humberto Tan aan tafel zit en daarmee ook niet de eerste keer dat hij niet zo sympathiek over komt. Nadat er een fragment wordt getoond waarin Jorik 'Lil' Kleine' Scholten een parkeerwachter uitscheldt, vraagt Humberto hem naar zijn imago. "Als ik het niet zou doen, zou ik me anders opstellen. Ik wil mezelf wel anders opstellen om mezelf te verbeteren, maar ik ga mezelf niet anders opstellen als ik vind dat ik gelijk heb."

Linda's Mannen

Het is geen verrassende reactie van Lil' Kleine en je ziet de andere tafelgasten van RTL Late Night enigszins moeilijk kijken. Maar een ding is zeker: hij is eerlijk. Dit zie je tevens in de documentaire die Linda Hakeboom over hem maakte. In de eerste aflevering van Linda's Mannen is Lil' Kleine direct aan de beurt. De andere mannen die ze volgde zijn danser Timor Steffens, vlogger Giel de Winter en voetballer Ricardo Kishna. Je ziet Linda's mannen vanavond om 22.10 op NPO3.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in! 

Lees verder