Gemist: Liever een keukenprins of een beest in bed?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Liever een keukenprins of een beest in bed?

Gemist: Liever een keukenprins of een beest in bed?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

"Waar heb je liever dat je man in uitblinkt: in de keuken of het bed?" RTL vroeg het honderd vrouwen en dit was hun antwoord.

De Jongens tegen de Meisjes

Gisteravond ging alweer het zesde seizoen van De Jongens tegen de Meisjes van start op RTL 4. Teamcaptain Tijl Beckand kreeg hulp van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel Venderbos. Chantal Janzen werd bijgestaan door Kim-Lian van der Meij, Soundos El Ahmadi en Shelly Sterk.

"Als dit A is (de keukenprins, red.), is dit hele programma corrupt en verrot", waarschuwt Tijl als hij de vraag voorgeschoteld krijgt. Hij weet zeker dat vrouwen liever een goede minnaar hebben dan een goede kok...

De Jongens tegen de Meisjes

Naast de vertrouwde onderdelen worden er dit seizoen nieuwe spellen geïntroduceerd. In ‘Twee in één’ gaan Tijl en Chantal met één teamgenoot in een speciaal pak, waardoor ze samen één lichaam vormen. In dit pak moeten ze verschillende typische mannen- of vrouwendingen uitbeelden voor hun twee medespelers. In ‘Met handen en voeten’ krijgen de teams grote schuimrubberen handen en voeten aan die voorzien zijn van letters. De teamcaptain van het andere team stelt open vragen en de antwoorden daarop zijn vierletterwoorden. Het team moet zo snel mogelijk met de letters de antwoorden vormen.

Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse, om erachter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaar weten. Het team dat de gedachten van het andere geslacht het beste begrijpt en de finale op zijn naam weet te schrijven, wint waardebonnen voor zijn publiek.

Lees verder