Gemist: Levensgevaarlijke stunt in Wedden Dat Ik Het Kan

Veronica Superguide logo
Gemist: Levensgevaarlijke stunt in Wedden Dat Ik Het Kan

Gemist: Levensgevaarlijke stunt in Wedden Dat Ik Het Kan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is nooit leuk om een weddenschap te verliezen, al is het maar vanwege gezichtsverlies. Dat gaat letterlijk op voor de kandidaat die gisteren zijn kunstje mocht vertonen in Wedden Dat Ik Het Kan.

Spectaculair

Presentatoren Jeroen van der Boom en Sylvie Meis kijken al bijna niet meer op van de maffe weddenschappen die voorbijkomen in Wedden Dat Ik Het Kan. Maar bij deze levensgevaarlijke stunt zullen ze toch wel extra hard hebben geduimd voor een goede afloop. Het is namelijk één ding om een appel te halveren met een kettingzaag, het wordt pas echt spectaculair als dat gebeurt terwijl de kandidaat de appel in zijn mond houdt!

Zie ook:

Halloween

Als hij op deze manier negentien appels in een minuut weet te halveren, levert hem dat hem een nieuw wereldrecord op. Terwijl het appelsap door de studio vliegt, kijken Jeroen en Sylvie met samengeknepen billen toe hoe de kettingzaag telkens op een haar na langs het gezicht van de kandidaat scheert. En hoewel de combinatie kettingzagen en appels perfect is voor Halloween, kunnen we hier maar één ding aan toevoegen: don’t try this at home!

Lees verder