Gemist: Kleine rockers van The Black Swords zetten HGT in vuur en vlam

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Kleine rockers van The Black Swords zetten HGT in vuur en vlam

Gemist: Kleine rockers van The Black Swords zetten HGT in vuur en vlam

|
|

Laatste update:

De derde én laatste halve finale van Holland’s Got Talent zit er op! Negen acts streden om een plek in de finale. Bekijk hier de hoogte- en dieptepunten!

Bloed, zweet en tranen bij Kempo Kuntao

1,5 miljoen kijkers stemden gisteravond af op de laatste halve finale van Holland’s Got Talent. In de eerste ronde ging het tussen de 16-jarige Ezra met zijn diabolo’s, dansgroep NXTGN en Golden ticket-winnaar Kempo Kuntao. Ondanks blessures en een bloedneus wist Kempo Kuntao de jury te overtuigen en plaatsten ze zich in de finale.

Thunderstruck

Daarna barstte de strijd los tussen zanger Nick, de drummende Myron en The Black Swords. De kleine rockers van The Black Swords hadden dit keer wél een zangeres en zetten de studio op z’n kop met een klassieker van AC/DC. Zij gaan door naar de finale! Bekijk hun spetterende optreden hierboven terug!

The Fire niet door

De laatste rond zorgde voor grote verontwaardiging. Het publiek was het totaal niet eens met de keus van de jury, die The Dutch Junior Dance Division plaatsen voor de finale. Hun voorkeur ging uit naar hiphop dansgroep The Fire.

Wild Card

Jurylid Dan Karaty snapte de teleurstelling en riep de kijkers op om te stemmen voor een Wild Card. The Fire kreeg dan ook 84% van de stemmen. Ook DSV Dance Impression haalde de finale niet. Bekijk hier het optreden van The Fire terug.

De finale

Kempo Kuntao, The Black Swords en de Dutch Junior Dance Division hebben zich geplaatst voor de finale van volgende week. Bekijk hier alle acts van Holland’s Got Talent terug!

In totaal zijn er nu negen acts bekend die in de finale van Holland’s Got Talent staan, die plaatsvindt op vrijdagavond om 20.30 uur bij RTL 4.

Lees verder