Gemist: Kille bedoening bij laatste kampvuur Temptation Island

Veronica Superguide logo
Gemist: Kille bedoening bij laatste kampvuur Temptation Island

Gemist: Kille bedoening bij laatste kampvuur Temptation Island

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het was gisteren nog niet de laatste aflevering van Temptation Island, maar misschien wel de spannendste: de koppels zaten na al die tijd apart te zijn geweest, zij aan zij bij het kampvuur.

Koeltjes

Waar je verwacht dat twee geliefden die elkaar elf dagen niet zagen elkaar direct in de armen vallen (zo werden we vorig seizoen opgeschrikt door een huwelijksaanzoek), was het voor de meeste stellen een ijskoude bedoening. Niet gek, als je bedenkt wat er allemaal is gebeurd op de resorts Pong en Red Z, maar toch: we hadden gehoopt op wat meer liefde. 

Rosanna en Niels

De enige twee die blij waren om elkaar weer recht in de ogen te kijken, waren Niels en Rosanna. Maar toen laatstgenoemde tijdens die eerste knuffel opbiechtte dat ze de lakens had gedeeld met Niels’ aartsvijand / King Kong Alex, kwam de vlam in de pan. 

Ellende

De situatie van Niels en Rosanna viel 100% mee in vergelijking met wat er gebeurde tussen Lisa en Merijn, Jefferson en Lize en vooral: Jolien en Herbert. De voorlaatste aflevering van Temptation eindigde - natuurlijk - met het meest dramatische stel van het seizoen. Maar het is nog niet voorbij: volgende week komen we erachter hoe de koppels er nu voorstaan. Maar als echte fan heb je dat natuurlijk allang gezien door vooruit te kijken of social media te volgen. 

Lees verder