Frank in Expeditie Robinson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank in Expeditie Robinson

Gemist: kijkers lachen om Franks vlechtjes in Expeditie Robinson

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Kamp Zuid en Kamp Noord hebben in de derde aflevering van Expeditie Robinson weer tegen elkaar gestreden en de spanningen beginnen op te lopen binnen de teams. 

'Vlecht leuk, dat eiland' 

Voor de eerste opdracht moeten zware kisten worden gesleept. Elke groep heeft iemand nodig die in een labyrint klimt en de benodigde touwen losmaakt. Dionne krijgt de eer, maar verpest al gauw deze missie en daar krijgt ze veel commentaar op van haar teamgenoten.

Na het spel bespreekt de groep wat er misging. Op Twitter is tijdens deze discussie de aandacht echter ergens anders aan besteed: de vlechtjes van 3fm dj Frank zijn nét iets interessanter. “Vlecht leuk, dat onbewoonde eiland.” zegt Frank met zelfspot op het medium. 

Wie mag er naar huis?

En dan is het tijd voor de eilandraad. Voor de tweede keer op rij zit Kamp Zuid in spanning. Na de actie van Dionne weet ze zelf al wat er aan zit te komen: de kans is enorm groot dat zij naar huis moet vandaag. Frank en Hugo stemmen in ieder geval op haar, maar de rest van de keuzes krijgen de kijkers niet te zien. Na een stand van 4-4 tussen Jaap en Dionne wordt toch Jaap naar huis gestuurd.

Bekijk hier de hele aflevering weer terug. 

En wie gaat er winnen? 

Maar wie gaat Expeditie Robinson winnen dit jaar? Jaap heeft het eiland verlaten, maar er blijven nog genoeg potentiële winnaars over. Wij rankten de BN’ers op hun winkansen. 

Lees verder