Gemist: Kevin krijgt beelden Megan te zien tijdens kampvuur Temptation Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Kevin krijgt beelden Megan te zien tijdens kampvuur Temptation Island

Gemist: Kevin krijgt beelden Megan te zien tijdens kampvuur Temptation Island

|
|

Laatste update:

Het was weer een rustig afleveringetje Temptation Island gisteren. Geintje natuurlijk. Het was een grote bak ellende.

Nerveus

Vandaag stond er een tweede kampvuur op het menu. En die kwam toch een beetje rauw op het dak van de koppels vallen. De mannen en vrouwen hadden het namelijk niet zo snel verwacht. Zeker Megan was nerveus. Ze wist dat Kevin ‘haar’ beelden zou zien.

Solid

De eerste slachtoffers waren Tim & Deborah. Behalve een paar speculaties hier en daar gebeurde er niks heftigs. Up next waren Jeremy en Vanessa. Ook bij hen bleef het geschikt voor alle leeftijden. De beelden waren vooralsnog geen cause for concern. Deze vier zijn solid. Toch?

Niet zo solid

Toen was het donderdag gehaktdag. Mezdi had zijn flirterige gedrag nog niet achter zich kunnen laten. Daniëlle was niet blij met haar vent. En ook Mezdi was niet te spreken over zijn wederhelft. Toch is geen van hen nog echt de fout ingegaan, dus wat de toekomst gaat brengen? Wij weten het niet.

Als laatste waren (zoals verwacht) Megan en Kevin. Kevin moest het ontgelden. Hij kreeg ‘de tape’ van Megan te zien en was op z’n zachtst gezegd niet blij. “Ik maak er geen woorden meer aan vuil. Ik ben klaar”, aldus de Belg.

Volgende week

De verleidsters vingen de mannen op. En hoewel er gefeest werd, ging er behalve Megan en Joshua, niemand over de schreef. Toch waren de spanningen merkbaar. Wij zijn benieuwd wat volgende week ons gaat brengen. Spoiler alert: niet veel goeds.

De hele aflevering terugkijken? Dat kan op de website van RTLXL.

Lees verder