Gemist: kerst in april voor zieke opa in Sing It

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: kerst in april voor zieke opa in Sing It

Gemist: kerst in april voor zieke opa in Sing It

|
|

Laatste update:

Gisteravond ging Sing It van start, het nieuwe muzikale programma van SBS6. En daarin ontmoetten Nick en Simon twee meisjes die een bijzondere boodschap voor hun grootvader hadden!

In Sing It helpen Nick Schilder en Simon Keizer mensen door het hele land met het maken van een muzikale boodschap voor hun geliefden. Zo kwamen ze ook terecht ook bij Elin en Lisa. Zij vertelden dat hun familie de kerst niet heeft kunnen vieren, omdat hun opa in het ziekenhuis lag. Met behulp van Nick en Simon werd het voor de meiden gelukkig alsnog een beetje kerst, ook in hartje april!

Bekerfinale

De eerste aflevering van Sing It was met 701.000 kijkers goed voor een tiende plek in de Kijkcijfer Top 25. Andere programma’s die goed scoorden waren De Reünie (1.151.000 kijkers), BankGiro Loterij The Wall (890.000 kijkers) en De 12 van Oldenheim (883.000 kijkers). Maar de zondagavond stond toch vooral in het teken van de bekerfinale tussen AZ en Feijenoord. Die wist niet minder dan 1.482.000 voetballiefhebbers aan zich te binden!

De hele aflevering van Sing It is terug te zien op KIJK.nl!

Lees verder