Gemist: Keizer valt af bij It Takes 2

Veronica Superguide logo
Gemist: Keizer valt af bij It Takes 2

Gemist: Keizer valt af bij It Takes 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Slecht nieuws voor de fans van Keizer. Ondanks een mooi optreden moest de rapper gisteren het veld ruimen bij It Takes 2.

I Want You Back

Na Hanna Verboom is rapper Keizer de tweede BN’er die door de jury naar huis werd gestuurd. Samen met Trijntje Oosterhuis zong hij I Want You Back, van The Jackson 5. Helaas kreeg het duo niet genoeg punten en dat betekende maar één ding: Keizer moest naar huis. Bekijk het optreden hierboven.

'Je kan beter!'

“Ik vergeet dat je eigenlijk rapper bent. Je hebt podiumervaring en ik word altijd blij om naar je te kunnen kijken, maar je kan beter", zei jurylid Gerard Ekdom tegen de rapper. Hij gaf de performance van Keizer en Trijntje, net als Nielson, een 7. Angela was iets coulanter en gaf een 7.5.

This Love

De grote winnaar van de avond was Bibi Breijman. De realityster bewees nogmaals dat ze over een gouden strot beschikt door samen met coach Waylon een hele vette versie te doen van This Love van Maroon 5. Check ‘m hieronder.

Publieksfavoriet

Ook voor Gijs Staverman, Hans Klok en Holly Mae Brood was het even spannend. De publieksjury gaf uiteindelijk de doorslag: de meeste punten gingen naar Holly Mae en haar coach Waylon. Terecht al zeggen we het zelf, want hun versie van Ed Sheeran’s Castle On A Hill was spot on!

De hele aflevering terugkijken? Dat kan hier.

Lees verder