Gemist: Katja laat zien hoe je een collectant vermijdt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Katja laat zien hoe je een collectant vermijdt

Gemist: Katja laat zien hoe je een collectant vermijdt

|
|

Laatste update:

Katja Schuurman nam een voorproefje van haar nieuwe programma over ongemakkelijke situaties mee naar RTL Late Night.

Echt niet OK

Hoe dicht mag je met je naakte lichaam bij een vreemde komen in de kleedkamer? Hoe reageer je als de pasgeboren baby van je collega écht niet om aan te zien is? In het nieuwe programma Echt niet OK behandelen Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden.

Dat doen ze aan de hand van gesprekken en komische sketches, bijgestaan door bekende gasten en acteurs. De eerste aflevering wordt dinsdag 23 mei om 20:25 uur op NPO 3 uitgezonden, maar voor Humberto Tan en de ruim 1 miljoen kijkers van RTL Late Night had Katja gisteravond alvast een voorproefje meegenomen.

Babyzeehondjes

In de sketch speelt Katja een collectant die geld ophaalt voor babyzeehondjes, en krijgen we een paar manieren te zien waarop je zo iemand uit de weg gaat. "Ik heb elke dag tranen met tuiten gelachen op de set", vertelt Katja na het fragment. "Tot lichte irritatie van de crew, want ik heb ook best veel takes verpest."

Aan de hand van dit fragment durven wij nog niet echt een oordeel te vellen. Dinsdagavond weten we meer!

Lees verder