Gemist: Kan Felix van de snoepjes afblijven?

Veronica Superguide logo
Gemist: Kan Felix van de snoepjes afblijven?

Gemist: Kan Felix van de snoepjes afblijven?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Kleine Felix gunt zijn ouders die droombruiloft wel, maar Janzen & Van Dijk maken het hem wel héél lastig in een kamer vol snoep, cadeautjes en een pratende beer.

Janzen & Van Dijk

De firma 'Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen' ging gisteravond voor de eerste keer aan de slag om toekomstige bruidsparen te verrassen met de wens van hun kinderen, die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen. In de show strijden twee gezinnen tegen elkaar via opdrachten voor zowel de ouders als de kinderen, met als hoofdprijs een droombruiloft en huwelijksreis voor het hele gezin.

Het is de eerste keer dat Chantal Janzen en Wendy van Dijk samen een programma presenteren, en de eerste voortekenen zijn goed. De primetime-spot om 20:00 uur op zaterdagavond helpt natuurlijk, maar er keken gisteren 1.395.000 mensen naar de eerste aflevering. Hierin zagen we meteen twee spectaculaire huwelijksaanzoeken, en een bijzonder lastige opdracht voor een klein jongetje genaamd Felix ...

Blijf van dat snoep af!

Felix kan zijn moeder Corina aan die droombruiloft helpen. Het enige dat hij hoeft te doen, is stilzitten op een stoeltje. Fluitje van een cent, zou je denken, maar de kamer is gevuld met snoep en cadeautjes waar ook heel pesterig de naam Felix op is geschreven.

Het wordt Felix helemaal moeilijk gemaakt als een pratende beer de kamer in rijdt. De beer, die verdacht veel als Jamai Loman klinkt, daagt het jochie uit om precies te doen wat zijn moeder verboden heeft. Houdt Felix het vol, of bezwijkt hij onder de druk?

Lees verder