Gemist: Jos wint bijna 1 miljoen euro in Miljoenenjacht

Veronica Superguide logo
Gemist: Jos wint bijna 1 miljoen euro in Miljoenenjacht

Gemist: Jos wint bijna 1 miljoen euro in Miljoenenjacht

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jos is een man met een missie. Hij had zich goed voorbereid op een eventuele finaleplek in MIljoenenjacht en ja hoor: daar stond hij dan uiteindelijk, naast Linda de Mol. Het gewonnen bedrag? Bijna 1 miljoen euro.

Visioen

Dankzij een ‘visioen’ vorige week wist Jos dat hij voor koffer 14 moest gaan. Daarnaast had de caravanverkoper uit Breda een briefje bij zich, waar de koffernummer al op volgorde op stonden. Dat op tijd stoppen een kunst is in Miljoenenjacht, zagen we al vaak genoeg. Jos deed dit en sloot een deal voordat de koffers van € 2 miljoen en € 5 miljoen aan de beurt waren. Aan de telefoon met zijn vrouw, die niet mee was naar de studio, drong het tot Jos door wat er gebeurd was.

Thuiswinnaars

Wat extra mooi is aan Miljoenenjacht, is dat Winston na afloop van de uitzending diezelfde prijs mag overhandigen aan een thuiswinnaar. Hij kan duidelijk niet wachten om het bedrag te onthullen, maar het echtpaar bij wie hij aanbelt blijft er, voordat ze het bedrag horen, nuchter onder: “We gaan lekker naar Texel.” Als ze horen dat het om € 925.000 kunnen ze hun oren niet geloven.

Lees verder