Gemist: Jett Rebel covert George Michael in DWDD

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Jett Rebel covert George Michael in DWDD

Gemist: Jett Rebel covert George Michael in DWDD

|
|

Laatste update:

Gisteravond vond in Paradiso een eerbetoon aan George Michael plaats. Zanger Jett Rebel gaf in DWDD alvast een voorproefje.

Jim Bakkum

Jett Rebel presenteerde van het weekend zijn nieuwe album Super Pop op het muziekfestival Eurosonic Noorderslag in Groningen, zijn derde album in twaalf maanden tijd. Gisteravond schoof Rebel aan bij Matthijs van Nieuwkerk om te praten over zijn nieuwste plaat en om een voorproefje te geven van het George Michael Tribute-concert dat later die avond zou plaatsvinden in Paradiso. Op die avond coverden artiesten als Trijntje Oosterhuis, Do en Jim Bakkum hun favoriete nummers van de in december overleden popzanger.

Jett Rebel coverde het nummer ‘Careless Whisper’, misschien wel het bekendste solonummer van George Michael. Het nummer werd uitgevoerd in een gestripte DWDD-versie, korter en zonder de Paradiso-huisband. Ook moest deze versie het stellen zonder de iconische saxofoonsolo. Gelukkig maakte de productieve zanger dat meer dan goed met een soulvolle, ingetogen cover van deze tijdloze zwijmelklassieker!

Lees verder