Gemist: Jeroen is uit het ziekenhuis in Helemaal het Einde!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Jeroen is uit het ziekenhuis in Helemaal het Einde!

Gemist: Jeroen is uit het ziekenhuis in Helemaal het Einde!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Bijna 1 miljoen mensen zaten gisteravond aan de buis gekluisterd om het reilen en zeilen van de drie families in Chili te volgen. Daarmee staat het RTL-realityprogramma op de vijfde plek van best bekeken programma’s van de maandagavond.

Jeroen uit ziekenhuis

Het was even spannend hoe het Jeroen was vergaan na het ongeluk in de uitzending van vorige week. Bij het vullen van een watertank, stortte de constructie die de tank moest dragen in elkaar. Vader Jeroen, die op de stellage stond, raakte daarbij zwaargewond. Gisteravond was er eindelijk goed nieuws want Linda mocht Jeroen ophalen uit het ziekenhuis. Gelukkig mocht Jeroen nu herstellen in zijn nieuwe huis. Alleen was de weg naar La Sirena nog wel erg pijnlijk voor zijn rug. Kijk het fragment hierboven.

Nog een ongeluk

Ook bij de familie van Wichen ging het niet helemaal lekker. Tijdens het naar school brengen van de kinderen kregen ze een aanrijding. Maar wie was nou de schuldige van het ongeluk? Kijk het fragment hieronder.

Zout weg?

En dan waren er nog Stephan en Ilona. Het stel wilde zich meer gaan verdiepen in het zout dat ze gaan verkopen. Daarom gingen ze een kijkje nemen bij de zoutvlakte in Cahuil. Eenmaal daar aangekomen, leek de zoutvlakte verdwenen… Check het fragment hieronder.

Chili

In Helemaal Het Einde worden drie gezinnen gevolgd die een nieuw bestaan proberen op te bouwen in het Zuid-Amerikaanse Chili.

Lees verder