Gemist: James Corden valt in bij warenhuis Harrods

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: James Corden valt in bij warenhuis Harrods

Gemist: James Corden valt in bij warenhuis Harrods

|
|

Laatste update:

Werken bij het grootste warenhuis van Londen: best pittig, maar niet als je James Corden heet! De talkshowhost viel tijdens de Late Late Show in voor een paar werknemers.

Warenhuis

James begint zijn warenhuicarrière als portier. Samen met doorman Danny houdt hij de deuren open voor de gasten. Of, nou ja, hij tracht het te proberen want al snel gaat het duo over op een eigen versie van het lied ‘Maybe it’s because I’m a Londoner’, waarna het deuren opendoen wordt teruggedraaid naar een minimum. 

Chocolaterie

Ook de chocolaterie gaat James niet zo goed af. Wanneer de presentator geheel in Love Actually-stijl een paar chocolaatjes probeert in te pakken (tot ergernis van de klant), breekt hij een vaas waardoor de balie gesloten moet worden… Verder naar het volgende baantje dan maar.

Speelgoed

De speelgoed-afdeling! In plaats van spul verkopen is de presentator vooral bezig met spelen. “Wil jij even?”, vraagt James aan een jongetje dat gretig zit te kijken naar hoe de presentator met een op afstand bestuurbare auto zit te pielen. “Dan moet je maar even wachten, ik geef het je straks”. 

The Late Late Show with James Corden was vanwege een korte intermezzo heel even verplaatst naar Londen. Van 6 tot en met 8 juni was James te vinden in de Britse hoofdstad. Check hier de rest van de Londen-video's.

Lees verder