Gemist: James Corden brengt eerbetoon aan Manchester

Veronica Superguide logo
Gemist: James Corden brengt eerbetoon aan Manchester

Gemist: James Corden brengt eerbetoon aan Manchester

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

James Corden heeft in zijn Late Late Show van maandagavond een eerbetoon gebracht aan Manchester en zijn afschuw geuit over de aanslag in de Britse stad.

Eerbetoon

"Tijdens de opnames van de show hoorden we het nieuws uit Manchester. We weten op dit moment nog niet wat er precies is gebeurd, maar wel dat er doden en gewonden zijn", aldus een emotionele Corden. De talkshowhost bracht daarna een korte hommage aan de stad. “Het is beroemd om zo veel geweldige dingen. Voetbalclubs als Man City en Man United, geweldige muziek - Oasis en Joy Division. Het is een plek vol met comedy, curry's en karakter."

Kernboodschap

Toch was zijn kernboodschap aan de mensen van Manchester zelf: “Een hechtere groep mensen is moeilijk te vinden. Sterke, trotse, zorgzame mensen die hun gemeenschap voorop stellen. Als dat nog mogelijk is, zal de band van de mensen uit Manchester vanavond nog sterker worden. Mijn gedachten en gebeden zijn bij hen vanavond."

Aanslag

Na een concert van zangeres Ariana Grande ontplofte er in de Manchester Arena vannacht een bom. De zelfmoordaanslag heeft tenminste 22 mensen het leven gekost. Onder hen zijn ook kinderen. 59 Mensen zijn gewond geraakt. De politie van Manchester bevestigde dat de explosie werd veroorzaakt door één man. Hij kwam zelf bij de aanslag om het leven.

Op NPO1 zullen extra lange NOS Journaals te zien zijn. Houd daarom rekening met aangepaste uitzendtijden. 

Lees verder