Gemist: Jack doet het te gek in Ninja Warrior

Veronica Superguide logo
Gemist: Jack doet het te gek in Ninja Warrior

Gemist: Jack doet het te gek in Ninja Warrior

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond werd voor het eerst de Nederlandse versie van het spectaculaire programma Ninja Warrior uitgezonden. De kijker was enthousiast, vooral over Jack van Gelder.

Jack

De voormalig sportverslaggever van de NOS lijkt de ideale man voor het verslaan van het programma. Op zich niet vreemd, aangezien Ninja Warrior niet zomaar een spelshow is, maar een sportieve uitdaging waar je u tegen zegt. We zagen gisteren hoe een heleboel Nederlanders probeerden om de eindstreep van het parcours te halen, maar dat dat nog knap lastig is, bleek al snel. 

Divers

De diversiteit onder de kandidaten is groot. Zo doen er een aantal sportmannen en -vrouwen mee, maar bijvoorbeeld ook een hovenier en een groenteman. Die laatste, Perry, is een van de grootste Ninja Warriorfans die er bestaan. Hij reist de hele wereld af om mee te doen aan het programma in verschillende landen waaronder China, Maleisië en Japan. Dat je geen professioneel sporter hoeft te zijn om het parcours van Ninja Warrior succesvol af te leggen, daar is Perry een bewijs van. Hij traint gewoon in de supermarkt met bijvoorbeeld het tillen van pallets. 

SBS6

Succes voor SBS6 dus op de donderdagavond. In totaal keken er 617.000 mensen naar Ninja Warrior en dat aantal zal door de positieve reacties best nog weleens aardig kunnen groeien. De show wordt naast donderdagavond op SBS6, overigens ook op vrijdagavond om 22.25 (een herhaling) uitgezonden.

Lees verder