Gemist: Isa Hoes open over liefdesleven in Linda's Zomerweek

Veronica Superguide logo
Gemist: Isa Hoes open over liefdesleven in Linda's Zomerweek

Gemist: Isa Hoes open over liefdesleven in Linda's Zomerweek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteren plofte actrice en schrijfster Isa Hoes naast politicus Jesse Klaver op de bank neer bij Linda de Mol in Linda's Zomerweek. Daar sprak ze heel open over haar liefdesleven.

Alleen

"Ik dacht eigenlijk dat ik heel snel - na de dood van Antonie - weer een nieuwe man zou vinden. Ik had het gevoel dat ik nooit lang alleen zou blijven, maar ik ben al bijna zes jaar alleen. Dat is niet erg, maar ik zou het wel leuk vinden als er weer iemand komt. Want ik heb een hele hoop liefde te geven", aldus Isa.

Drank

Ze is dan wel zes jaar alleen, maar het is natuurlijk niet zo dat er geen actie is tussen de lakens. "Ik vermaak me prima. Het is voor mij een heel interessante tijd. Ik ontdek heel veel. In het begin was het wel griezelig weer die eerste keer. Gelukkig zijn er dan middeltjes. Dan is drank bijvoorbeeld heel erg fijn", zo grapte de actrice.

Twitter

De kijker vond het gesprek tussen Isa Hoes en Linda de Mol ook erg leuk. "Wat een prachtige vrouw", zei iemand. "Hartjes voor Isa, wat een humor", zei weer een ander. Kortom, het interview werd gewaardeerd.

Lees verder