Gemist: is Mezdi over de schreef gegaan met Denise?

Veronica Superguide logo
Gemist: is Mezdi over de schreef gegaan met Denise?

Gemist: is Mezdi over de schreef gegaan met Denise?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het kampvuur heeft vorige week de nodige emotionele schade aangericht. De situatie werd deze week nog wat bemoeilijkt door de komst van vier nieuwe genotzieke singles.

Nieuwe boys

De dames dachten een dagje voor henzelf te hebben, zonder de mannelijke verleiders, maar al snel werden ze uit hun droom geholpen. De eerste cocktail was nog niet achter de kiezen of twee gebeitelde boys stonden klaar om hun te verwelkomen op het strand.

Ook bij mannen werden er nieuwe verleidsters geïntroduceerd en al snel kwam het eiland los. Tim, die vanaf dag één zwoor dat hij niet over de schreef zou gaan, begon het toch wel érg gezellig te krijgen met zijn favoriete verleidster Cherisch. Tegenover Mezdi liet-ie zelfs schieten dat-ie “de Temptation op ging zoeken.”

Gekke Boys

Denise, een van de nieuwe verleidsters, wond er geen doekjes omheen. Assertief is een understatement. Niemand wilde in eerste instantie buigen, maar bij Mezdi begon het toch een beetje te kriebelen. Hoewel de beste man had gezworen afstand te nemen, ging het toch niet helemaal goed…

De hele aflevering terugkijken kan op de website van RTL XL.

Lees verder