Gemist: Irritaties lopen hoog op in Married At First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Irritaties lopen hoog op in Married At First Sight

Gemist: Irritaties lopen hoog op in Married At First Sight

|
|

Laatste update:

1,1 miljoen kijkers zagen hoe het trouwexperiment Married At First Sight bijna aan z’n einde komt. Hoe verliefd de koppels eerst leken, hoe meer ze aan elkaar beginnen te irriteren. Het huwelijk tussen Renate en Johan bereikte een dieptepunt.

Knallende ruzie

Thuisgekomen na hun huwelijksreis wil Nikolai niet helpen bij huishoudelijke klusjes en heeft het stel een eerste heftige ruzie. Ook bij Richelle en Jeroen begon het huwelijk goed, maar nu neemt Jeroen steeds meer afstand en vermijdt hij fysiek contact. Bij hem slaan de twijfels flink toe.

Johan krijgt de wind van voren

Renate en Johan zijn nog op hun huwelijksreis op IJsland. Wanneer ze plotseling eerder worden opgehaald om naar de geisers te kijken, komt Johan 20 minuten eerder zijn vrouw ophalen om de bus te halen. Maar Renate vindt dit onredelijk en noemt zijn actie een “inbreuk op haar privacy”. Bekijk het fragment hier vanaf 17:15 minuten terug.

Echtscheiding

De liefde tussen Renate en Johan is nooit opgebloeid en helaas is het experiment voor hun mislukt. Het verbaast de kijkers dan ook niet dat het stel niet meer getrouwd is (en ze zijn eigenlijk blij en opgelucht voor Johan).

Married At First Sight

Volgende week is de ontknoping van Married At First Sight. Zijn er nog stellen getrouwd? Je ziet het aanstaande dinsdag om 20:30 op RTL 4.

Lees verder