Inge de Bruijn en Richard naakt in Adam zkt. Eva VIPS

Veronica Superguide logo
Inge de Bruijn en Richard naakt in Adam zkt. Eva VIPS

Gemist: Inge de Bruijn vindt ook naakt haar droomman niet

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De tweede aflevering van het spraakmakende RTL5-programma Adam zkt. Eva deed het niet slecht. Gisteravond keken maar liefst 741.000 mensen naar een naakte Inge de Bruijn. De bijzondere zoektocht naar de liefde pakte deze keer niet succesvol uit voor de voormalig zwemkampioene.

Ongemakkelijkheid ten top

De eerste naakte liefdeskandidaat van Adam zkt. Eva die uit zee kwam wandelen is Richard, een makelaar met een dochter uit een eerdere relatie. De ontmoeting met Inge de Bruijn was op z’n zachtst gezegd nogal ongemakkelijk. Kijk en huiver hier… Er zijn weinig andere programma’s die zich beter lenen voor venijnig commentaar. Twitter ontplofte dan ook bijna. Hieronder een greep uit de vele tweets.

Adonis

Daarna volgde date numero twee in Adam zkt. Eva. Inge de Bruijn beschreef hem als adonis toen ze hem uit het water zag komen: “Hij ziet er niet verkeerd uit, leuke glimlach.” Er leek in eerste instantie ook wel een vonkje over te spatten tussen de twee. Kijk voor het fragment hier. Ook op Twitter barstte het weer los…

Helaas...

Het haantjesgedrag tussen de twee Adams kan de reden zijn geweest dat Inge geen keuze maakte. Ze ziet een vervolgdate met geen van beide heren zitten. Kijk hier naar het fragment waarin ze vertelt dat ze de sleutel voor zichzelf houdt.

Volgende week zijn we alweer toe aan aflevering 3 van Adam zkt. Eva. Dan is het de beurt aan acteur en theatermaker Curt Fortin om naakt zijn wederhelft te vinden. Ongetwijfeld levert dat weer een hoop smeuïgs op om over na te praten…

Lees verder