Gemist: Hoteleigenaar zet Rob hardhandig uit het hotel

Veronica Superguide logo
Gemist: Hoteleigenaar zet Rob hardhandig uit het hotel

Gemist: Hoteleigenaar zet Rob hardhandig uit het hotel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In Red mijn vakantie is een gezin opgelicht tijdens hun vakantie in Spanje en Rob Geus gaat verhaal halen bij de hoteleigenaar. Wanneer de woeste hoteleigenaar hem hardhandig eruit bonjourt, komt Rob niet meer uit zijn woorden… vooral niet in het Engels.

Opgelicht

Een familie dacht een prachtige 11-daagse vakantie te hebben geboekt in het zonnige Spanje. Bij aankomst blijkt de kamer piepklein, zonder airco, de muren zitten vol vochten er geen verlichting ’s avonds op het balkon. En wat Rob onder de lakens vindt, is één grote ellende.

‘He hoort be me’

Rob gaat keihard de confrontatie aan met het hotel. De receptioniste doet alsof ze van niets weet, maar wanneer ze de camera ziet loopt alles uit de hand. Rob’s gebrekkige Engels helpt ook niet mee: hij heeft de vertaling van hij hoort bij mij niet meer paraat heeft en dit vertaalt met 'he hoort be me'.

De manager komt aangestormd, maar niet om te praten. Rob’s fantastische Engels weet de man niet af te schrikken. Ondanks Rob ‘Don’t touch de camera’ en ‘You kweezie’ roept, wordt hij hardhandig het hotel uitgezet.

Benieuwd hoe deze horrorvakantie is afgelopen? Bekijk hier de hele aflevering van Red mijn vakantie terug.

Lees verder