Gemist: Hologram André Hazes "net tovenarij"

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Hologram André Hazes "net tovenarij"

Gemist: Hologram André Hazes "net tovenarij"

|
|

Laatste update:

Een levensecht hologram van André Hazes heeft vrijdagavond heel wat bezoekers van Holland Zingt Hazes weten te ontroeren in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Holland Zingt Hazes

Voor de 17.000 fans leek het gisteravond tijdens Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome héél even alsof de in 2004 overleden zanger weer op het podium stond. Martijn Fischer, die Hazes speelde in de musical en de film over zijn leven, was een van de bezoekers die diep onder de indruk was. "Het was doodeng eigenlijk. Het was echt een heel raar moment", zo reageerde hij in RTL Late Night. "Het is net tovenarij."

"Emotioneel moment"

Ook Hazes' dochter Roxeanne reageerde in de uitzending. "Het was bijzonder heftig. We zijn heel erg bij het proces betrokken geweest, maar om het dan live te zien: dat heeft heel veel impact gemaakt. Een superemotioneel moment", zei ze.

De vijfde reeks van Holland Zingt Hazes begon gisteren. De gastartiesten zijn dit jaar Hazes' kinderen André jr. en Roxeanne, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Willeke Alberti, Edsilia Rombley, Johnny de Mol, Anouk en Peter Beense. De komende week volgen nog vier shows. Gistermiddag werd bekend dat het evenement volgend jaar opnieuw terugkeert.

Lees verder