Gemist: Historische score voor Pleun in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Historische score voor Pleun in The Voice of Holland

Gemist: Historische score voor Pleun in The Voice of Holland

|
|

Laatste update:

Pleun zong gister het nummer What Now van Rihanna en haalde hiermee een historische score in The Voice of Holland. Ze is door naar de halve finale!

De zeven overgebleven talenten zetten alles op alles om de jury en de coaches te overtuigen in de vierde liveshow van The Voice of Holland voor een plekje in de halve finale. Gavin James en Maan gaven gastoptredens.

Dikke tien

Pleun kreeg voor haar spetterende optreden van What Now gemiddeld een 9,13 van de coaches, waarvan een 10 van coach Waylon. Een gewaagd cijfer of niet? “Ik heb ooit eerder gezeik gehad met een cijfer dat ik gaf, en het is mij voor jou dubbel en dwars waard. Iedereen mag over me heenkomen, maar je krijgt van mij een 10.” 

Van de thuisstemmers kreeg Pleun een 9,11 waarmee haar totaalscore op maar liefst 18,24 kwam. Ze won hiermee een plekje voor in de volgende liveshow. Ook Vinchenzo, Isabel en Leon zijn door naar de halve finale.

Danger zone

Eén van de favorieten, Dwight, belandde samen met Thijs Pot en Yerri in de gevarenzone. Uiteindelijk moest Yerry het programma verlaten. Niet iedereen was het hier niet mee eens.

Halve finale

Bekijk hier de spannende kwart finale terug. De halve finale van The Voice of Holland zie je volgende week vrijdag om 20:30 op RTL4.

Lees verder