Gemist: het kan niet anders dan misgaan bij Temptation Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: het kan niet anders dan misgaan bij Temptation Island

Gemist: het kan niet anders dan misgaan bij Temptation Island

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De eerste aflevering van Temptation Island was nog maar net begonnen en we konden al een ding concluderen: het kan bijna niets anders dan goed mis gaan dit jaar.

Vreemdgangers

Presentatoren Rick en Annelien spraken met de koppels en vroegen waarom ze meededen aan Temptation Island. Al gauw bleek dat het vertrouwen bij alle vier miste, vanwege een misstap eerder in de relatie. Toen de stellen daarna gescheiden op boten naar hun tropisch eiland afreisden en de verleiders op de proppen kwamen, zag het er al helemaal niet goed uit.

Niet allemaal even netjes

Vooral de vrouwelijke verleiders, die de kans kregen om de zich aan de mannen voor te stellen terwijl hun vriendinnen op een afstandje toe keken, zagen er ronduit gevaarlijk uit. De heren verleiders kwamen later aan bod en leken het  iets netter te houden, afgezien van uitspraken in de trant: “ik heb gewoon een hele grote …”

Niet zo classy

Ieder zijn of haar eigen tactiek dus. Waar de mannen met gevoel de bezette dames benaderden, ging het in er het ‘mannenkamp’ een stuk minder classy aan toe. Vooral Parastoo kon zich niet inhouden en dook direct op Niels. Toen die zich niet gewonnen gaf, rende ze Jefferson achterna, die zijn kansen op trouw blijven in een avond 30% schatte. Dat wordt volgende week weer kijken. 

Lees verder