Opgezadeld met Britt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Opgezadeld met Britt

Gemist: Britt loopt gevaar met snelheidsduivel in Opgezadeld met Britt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In Opgezadeld met Britt zit de paardrijdster in de auto met een snelheidsduivel. "Oh, je hebt wel het gas erop!" zegt Britt Dekker tegen de Friese paardenfokker Wiepke, die met hoge snelheid over een drempel vliegt. "STOP!" gilt ze, maar volgens de Fries is er écht niks aan de hand. Fans op Twitter denken daar wel anders over...

Flitspaalvrij Friesland

Britt staat doodsangsten uit bij Wiepke in de auto. De snelheidsduivel is 'zelf een beetje politie' dus hij zal, volgens hemzelf, niet opgepakt worden wegens te hard rijden. "De ontwikkeling van de flitspaal is nog niet heel ver hier hè," grapt Britt, maar de angst is in haar stem te horen! Kijkers op Twitter vinden dat Britt wel moet oppassen en dat hebben ze eerder gezegd: Dekker deelde laatst geheime informatie in Opgezadeld met Britt!

Het witte goud

Britt ging naar de paardenfokker om te kijken of het 'witte goud' van paard George haar ook wat op kon leveren. Daar krijgt ze ook een briljant idee: waarom doen ze dit niet bij mensen? "Ik was altijd verliefd op Simon, van Nick en Simon. Dus stel ik zou daar een kind van kunnen krijgen... Dat zou toch leuk zijn?"

Opgezadeld Met Britt zie je elke maandag om 20:30 uur op SBS6! Bekijk hier ook welke 9 BN'ers die, net zoals Britt, een reallifesoap zouden moeten krijgen!

Lees verder