Gemist: hartverwarmende gezinsreünie in All You Need Is Love

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: hartverwarmende gezinsreünie in All You Need Is Love

Gemist: hartverwarmende gezinsreünie in All You Need Is Love

|
|

Laatste update:

Gisteravond mochten gezinnen en geliefden elkaar na jaren weer in de armen sluiten in All You Need Is Love. Ook voor de achtjarige Thalia werd het een onvergetelijke pakjesavond!

Curaçao

All You Need Is Love stond gisteravond in het teken van Sinterklaas. Robert ten Brink had dan ook weer de nodige liefdessurprises in petto voor zijn gasten. Zo ook voor de achtjarige Thalia en haar broer Daminio. Na de scheiding van hun ouders verhuisde vader Sergio naar Curaçao. Hierdoor hadden de kinderen hun vader al een jaar niet gezien. In een speciale videoboodschap vertelde Sergio vanuit Curaçao dat hij zijn kinderen erg miste. Een leuke verrassing, maar Robert zou Robert niet zijn als de grootste verrassing nog moest komen!

Pakjesavond

Overigens hadden niet alle gasten het concept van pakjesavond begrepen. De Amerikaanse Jeremy was in de studio om zijn Nederlandse vriendin Ciska te verrassen. Geduldig zat hij in een levensgroot te wachten op zijn grote moment. Helaas reageerde hij net iets te enthousiast op het horen van zijn naam en sprong hij veel te vroeg uit de feestverpakking. “Nou, kom er dan maar uit ook!”, beet Robert zijn Amerikaanse gast toe. De verrassing was er wel een beetje af, maar de kus die volgde was er niet minder hartstochtelijk op!

De complete aflevering van All You Need Is Love is terug te kijken via RTL XL.

Lees verder