Gemist: halve finalisten It Takes 2 zijn bekend

Veronica Superguide logo
Gemist: halve finalisten It Takes 2 zijn bekend

Gemist: halve finalisten It Takes 2 zijn bekend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond streden de kandidaten om de laatste plekken in de halve finale van It Takes 2. Daarbij werden perfecte scores behaald!

Favorietenrol

FunX-dj en presentatrice Eva Cleven en YouTuber Dionne Slagter maakten in de slag om de halve finale hun favorietenrol meer dan waar. Eva werd voor haar duet met Dwight Dissels beloond met drie tienen. Even later kreeg ook Dionne de hoogste scores na haar optreden met coach Marcel Veenendaal. In de halve finale strijden naast Eva en Dionne volgende week ook acteur Leo Alkemade, presentatrice Evi Hanssen en entertainer Jörgen Raymann voor een plek in een finale.

Verhuizen

Marieke Elsinga werd op de drempel van de halve finale uitgeschakeld. De presentatrice belandde voor de vierde keer op rij in de gevarenzone en overleefde dat dit keer niet. Echt rouwig was Marieke, de protegé van Trijntje Oosterhuis, trouwens niet om haar vertrek. “Het was te gek, maar ik moet volgende week verhuizen dus ik heb helemaal geen tijd”, zei ze in een eerste reactie. Eerder in de show zei Marieke al dat ze zo ver in het programma was gekomen dat het haar niet meer zoveel kon schelen wat er zou gebeuren.

De laatste aflevering van It Takes 2 is terug te zien via RTL XL!

Lees verder