Gemist: Gordon kiest voor Manuel… of toch niet?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Gordon kiest voor Manuel… of toch niet?

Gemist: Gordon kiest voor Manuel… of toch niet?

|
|

Laatste update:

Hou op met ons, Gordon. Nagelbijtend zat televisiekijkend Nederland gisteren voor de buis: werd het de charmante Manuel of de lieve Rogier? Op het moment suprême liet de presentator het afweten. Hij was naar eigen zeggen nog niet klaar om te beslissen.

Manuel

Even leek het er op dat Goor voor Manuel zou gaan en zo’n beetje iedereen die tijd geïnvesteerd had in de realityserie tegen de schenen zou schoppen. Dit was toch niet het geval. “Ik moet een keuze maken, schat. En die ga ik vanavond nog niet doen”, aldus de presentator tegen publieksfavoriet Rogier. En toen werd Nederland gek.

Dates

Uiteraard moest het programma ook nog gevuld worden en dus ging Gordon op zijn laatste dates met Manuel en Rogier. Die waren alles behalve belegen. Met de Italiaan ging-ie vliegen in een Huey-helicopter, waarna ze alle drie gingen paragliden. 

Tafelberg

Na een enerverend middagje kreeg Rogier wat alone-time met Gordon. Samen gingen ze naar een weeshuis om een groep kinderen te helpen en pakten ze de lift naar de top van de tafelberg. De presentator moest nog wel even zijn hart luchten over de Leidenaar: “Ik vond je een beetje stil de afgelopen dagen, zelfs een beetje afstandelijk.” Toch wist de alleenstaande vader hem te charmeren met een lieve compositie van Gordons liedjes.

Hoe het ook zij, we zullen nog even een weekje geduld moeten hebben. De hele aflevering terugkijken? Dat kan op de website van RTL XL.

Lees verder