Gemist: Glennis Grace laat in RTLLN zien waarom Amerika naar haar smacht

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Glennis Grace laat in RTLLN zien waarom Amerika naar haar smacht

Gemist: Glennis Grace laat in RTLLN zien waarom Amerika naar haar smacht

|
|

Laatste update:

Het leven van Glennis Grace is deze week volledig op z’n kop komen te staan. Een filmpje van één van haar optredens als Whitney Houston ging afgelopen week viral en werd geliket door niemand minder dan Nicki Minaj. Nu stromen de aanbiedingen binnen. In RTL Late Night vertelt ze wat haar plannen zijn én laat ze nog even fijntjes horen waarom de Amerikanen ineens zó smachten naar haar stem.

Werken met de grootsten

“Ik krijg zo veel aanbiedingen vanuit het buitenland, ik moet nu doorpakken”, zei Glennis gisteravond aan de desk bij Humberto Tan. “Ik moet mijn eigen geluk gaan opzoeken. Ik krijg het nu aangeboden.” Zo is de zangeres benaderd door Bebe Winans, zanger (‘I Wanna Be The Only One van hem en Eternal ken je vást wel) en zeer goede vriend van de in 2012 overleden Whitney. “Met hem wil ik al heel lang heel graag werken. Ik kijk echt tegen zijn familie op. Die mensen nemen nu ineens contact met mij op en zeggen dat ze me willen helpen in de business.”

Is this it?

Glennis is van plan “sowieso” naar de Verenigde Staten te gaan om daar met Winans en anderen te praten. “Ik was daar al bezig, maar nu komen heel veel toevalligheden bij elkaar.”

Agenda omgooien

Haar plotselinge succes heeft ook een keerzijde. Glennis werkte aan een groot project rondom Whitney Houston, waarmee ze volgend jaar aan de slag zou gaan. Of dat er nu nog komt en of het inderdaad volgend jaar wordt, weet ze niet. “Dat hangt af van hoe dit allemaal loopt.”

W-A-U-W

Om nog even te laten horen waarom de Amerikanen nou precies zo geïnteresseerd zijn in Glennis, zingt ze in de uitzending het zélfs voor Whitney erg moeilijke nummer Run To You. En ja… ontkennen dat dat waanzinnig is, kan eigenlijk niet. Bekijk het optreden in bovenstaande video.

Lees verder