Gemist: Gierige Gasten hijacken uitzending Boulevard met spandoek

Veronica Superguide logo
Gemist: Gierige Gasten hijacken uitzending Boulevard met spandoek

Gemist: Gierige Gasten hijacken uitzending Boulevard met spandoek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Reclame maken kan ook prima zonder budget, klaarblijkelijk. YouTubers Gierige Gasten deden gisteren hun naam eer aan en wisten op zonder geld uit te geven hun nieuwe singel te promoten.

Single

Eén van de drie heren kreeg het voor elkaar om met behulp van een hoogwerker op het Leidseplein in Amsterdam de camera’s te vangen van RTL Boulevard. Niels Oosthoek stond gewapend met spandoek voor het raam van de studio. “Nieuws! 20/04 track release van Gierige Gasten feat. Boef/Bizzey”, las het stuk kleed. Bekijk het fragment hieronder.

Gierige Gasten

Gierige Gasten is een YouTube-kanaal

waarin Niels samen met mannen Joost, Martijn en Julius op ludieke manieren probeert gratis dingen te fixen. Of het nou gaat om een gratis ontbijtje, boodschappen of koffie. Iedere aflevering proberen de mannen weer iets anders te regelen.

Boete

De single die Niels en consorten uit gaan brengen is gemaakt “op een typische Gierige Gasten-manier, want de artiesten weten zelf nog niet dat ze meewerken aan het nummer. Het is nog een verrassing voor ze. Hoe we dat doen, dat verklappen we in onze volgende video."

Overigens was de stunt niet helemaal kostenloos. De mannen werden door de politie van Amsterdam getrakteerd op een parkeerboete. 

Lees verder