Gemist: Gerard Joling heeft opstartproblemen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Gerard Joling heeft opstartproblemen

Gemist: Gerard Joling heeft opstartproblemen

|
|

Laatste update:

Bijna een half miljoen mensen hebben vrijdagavond gekeken naar de première van het SBS-programma Toppers: Wild West, Thuis Best. Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom gingen samen op wintersport, maar Joling moest nog even inkomen.

De Toppers: Wild West, Thuis Best

De tiendelige serie over de voorbereidingen die Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger treffen in aanloop naar hun nieuwe concertreeks in de Amsterdam ArenA staat daarmee op de twintigste plek in de lijst van de best bekeken shows van de avond.

Wintersport

De weg is nog lang voordat het publiek, gekleed volgens de dresscode glitter country rood, in het stadion kan plaatsnemen tijdens de Wild west, thuis best-editie van De Toppers in Concert. Eerst gaan René, Gerard en Jeroen samen op wintersport om alle neuzen richting het Wilde Westen te krijgen.

Tenminste, als ze er allemaal zijn… want Gerard Joling had het de avond daarvoor iets te laat gemaakt en komt fashionably late aan op Schiphol. Maar al snel is het weer gieren met Geer. Bekijk het fragment hierboven!

Toppers: Wild West, Thuis Best zie je elke vrijdag om 20:30 op SBS6.

Lees verder