Gemist: Foute grappen en hyperactieve Najib in Wie Ben Ik?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Foute grappen en hyperactieve Najib in Wie Ben Ik?

Gemist: Foute grappen en hyperactieve Najib in Wie Ben Ik?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het woord ‘hogedrukspuit’ zorgde voor een hoop gore grappen van Geer in de aflevering van Wie Ben Ik? En wat was er toch aan de hand met Najib?

De teams

Teamcaptain Najib Amhali ging gister de strijd aan samen met acteurs Achmed Akkabi en Tygo Gernandt in Wie Ben Ik? Tegenover hen stond Jandino Asporaat, vergezeld door de topper van de Toppers Gerard Joling en charmante DJ en presentator Frank Dane. 

Hogedrukspuit

Gerard Joling moest het woord ‘hogedrukspuit’ raden en dat zorgde voor een wat pikante wending van het familieprogramma. Als hint werd er champagne door de studio gespoten en Joling kon zich niet inhouden om dubbelzinnige grappen te maken: “Ga je me volspuiten?”

Jandino Asporaat deed er nog een schepje bovenop: “Ik heb nog nooit in mijn leven meegemaakt dat een man op me heeft gespoten.” Bekijk het fragment hierboven!

Wat is er met Najib?

Daarnaast stal Najib Amhali gisteravond de show met zijn… opmerkelijk hyperactieve optreden. De kijkers vonden dat de cabaretier wel even kon dimmen.

Wie Ben Ik?

Bekijk hier de aflevering terug. In volgende aflevering van Wie Ben Ik? zullen Ronald Molendijk en Evelyn Struik strijden samen met Najib tegen Jandino en zijn metgezellen, John Williams en Jochem van Gelder. Je ziet het aanstaande zaterdag om 21:30 op RTL 4.

Lees verder