Gemist: Finalisten Wie Is De Mol? Bekend

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Finalisten Wie Is De Mol? Bekend

Gemist: Finalisten Wie Is De Mol? Bekend

|
|

Laatste update:

Wie Is De Mol? nadert langzaam zijn ontknoping. In een even grappige als spraakmakende aflevering werd bekend welke drie kandidaten de finale spelen.

Balen

Wie is de Mol? was gisteren opnieuw het best bekeken programma van de zaterdagavond. Niet minder dan 2.463.000 'molloten' zagen hoe Simone Weismans vlak voor de finale het veld moest ruimen. "Ik baal heel erg", zei de afgevallen Simone tegen presentator Art Rooijackers. De nieuwslezeres sneuvelde in een aflevering vol maffe muzikale opdrachten en een wildwateravontuur. Daarbij viel vooral de Caraoke-opdracht van Jan Versteegh en Olcay Gulsen bij de kijkers in de smaak!

Winst

Voor Simone kwam de uitschakeling als een schok. Zij was in de veronderstelling dat ze goed genoeg had gepresteerd om een finaleplek te halen. Door het afvallen van Simone, zijn Olcay, Jan en Ruben Hein de drie overgebleven deelnemers. Volgende week zaterdag strijdt het drietal om de winst van het programma van AVROTROS. Een week later is de live-uitzending te zien. Dan wordt eindelijk onthuld welke van de drie overgebleven kandidaten nu echt de mol is!

De aflevering van Wie is de Mol? is terug te zien bij NPO.nl.

Lees verder