Gemist: Finalisten van Dance Dance Dance zijn bekend

Veronica Superguide logo
Gemist: Finalisten van Dance Dance Dance zijn bekend

Gemist: Finalisten van Dance Dance Dance zijn bekend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisterenavond was de halve finale van Dance Dance Dance op RTL4 te zien. Met bijna 1.3 miljoen kijkers was het dansprogramma na het NOS Journaal het best bekeken programma van de avond. Die 1.3 miljoen kijkers zagen hoe Holly, Soy, Urvin en Britt een plaatsje in de finale bemachtigden en Miljuschka en London genadeloos naar huis stuurden.

Miljuschka Witzenhausen en London Loy sloten hun Dance Dance Dance-avontuur met een positieve noot af. Na hun optreden op het nummer Happy van Pharrell, ontvingen zij de minste punten, waardoor tegenstanders Britt en Urvin automatisch doorgingen naar de finale. Holly Mae Brood en Soy Kroon ontvingen eerder op de avond al de hoogste waardering, waardoor zij hun plaats in de finale al veilig gesteld hadden. Je kunt alle optredens van de avond hier terugkijken

De danswedstrijd tussen BN'ers begon vier weken geleden met vijf koppels. De duo's Bridget Maasland en Jelle De Jong en Marlayne Sahupala en Patrick Martens vielen al eerder af. De finale van Dance Dance Dance is volgende week zaterdag 29 september om 20:00 uur te zien op RTL4. 

Lees verder