Gemist: Feyenoord-fan brengt Van Nieuwkerk in verlegenheid bij DWDD

Veronica Superguide logo
Gemist: Feyenoord-fan brengt Van Nieuwkerk in verlegenheid bij DWDD

Gemist: Feyenoord-fan brengt Van Nieuwkerk in verlegenheid bij DWDD

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De Wereld Draait Door bracht gisteravond een ode aan Feyenoord. Het werd een ouderwets rommelige uitzending waarin een Feyenoord-fan even zijn ’15 minutes of fame’ pakte.

Tatoeages in de zaal

In de studio van DWDD was een ‘eretribune’ speciaal gereserveerd voor een piepklein deel van het legioen. Presentator Matthijs van Nieuwkerk vroeg aan de Feyenoord-fans: "Zijn er nog tatoeages?" Dat liet één van de fans zich geen twee keer vragen: vol trots stond een bebaarde man op en showde zijn nieuwste aanwinst. 

Ongemakkelijk

Gastheer Matthijs voelde zich zichtbaar ongemakkelijk en wist totaal niet wat-ie met de situatie aanmoest. Er kwam weinig anders uit dan een stamelend: “Doe je shirtje maar weer aan.” Naast dit incident was er nog meer Feyenoord in DWDD. Gisteravond schoven onder anderen Lee Towers, Jan Dirk Stouten en Bruno Guintoli aan. Voor de muzikale ode Geen Club als Feyenoord die Paul de Munnik zong, kijk hier

Landskampioen

Voor degene die onder een steen heeft geleefd: afgelopen zondag werd Feyenoord landskampioen na de winst op Heracles. Maar liefst achttien jaar moesten de fans wachten op dit moment. 

Lees verder